Behandeling en advies

Je bent van harte welkom bij mij voor persoonlijke begeleiding en behandeling wanneer jij behoefte aan een gezonde mond in een gezond lichaam. Momenteel werk ik bij praktijk de Brink in Wieringerwerf en Julianadorp. U kunt bij deze praktijk terecht voor een afspraak bij mij.

Wat kun je verwachten?

Consult /analyse
Gesprek om erachter te komen welke verwachtingen bij jou spelen n.a.v.de behandeling en hoe we dit doel kunnen behalen.

Analyse en gesprek gezondheid, tandheelkunde/mondhygiëne en voeding.

Mondonderzoek
Hierbij inspecteer ik de mondholte en stel ik de diagnose.  Jouw tandvlees krijgt een cijfer. Uitleg hierover kun je krijgen via de volgende link: www.tandvleescijfer.nl. Naar aanleiding van mijn bevindingen bespreek ik met jou het verdere behandelplan.

Advies
Naar aanleiding van jouw doelen, wensen en verwachtingen en huidige mondsituatie stel ik samen met jou een advies op het gebied van  mondzorg, voeding en gezondheid.

Curatieve behandeling
Gebitsreiniging, het verwijderen van tandplaque en tandsteen met behulp van met name handinstrumenten maar soms ook  van ultrasoon apparatuur(door middel van hoogfrequente trilling). Tot slot polijst ik vaak de tanden en kiezen om met een zo glad en schoon mogelijke mond naar huis te gaan.

Evaluatie
Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie vind er na een aantal weken een evaluatie plaats van de behandeling en brengen we in kaart of jouw doelen zijn behaald?

Aanvullende mogelijkheden
Behandeling en adviezen ten behoeve van:

– Voedingsanamnese en advies
– Gevoelige tandhalzen
– Ontkalkingen
– Verkleuringen
– Slechte adem
– Speekseltest: kwaliteit , hoeveelheid en ph van het speeksel testen.
– Kweektest: vast stellen hoeveelheid specifieke bacteriën
– Probiotica behandeling

Vanzelfsprekend probeer ik samen met jou de keuze maken voor een zo natuurlijk mogelijke oplossing zodat jouw lichaam zo optimaal mogelijk gebruik kan maken van het zelfherstellend vermogen zonder belasting van chemische middelen.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht


Ik ga akkoord met de privacy policy