Young Living Life style event

20 augustus 2016

 

Schagen– donderdag 18 augustus life Style avond van  Young living in het Centrum Woord van Wijsheid.

Het is even voor 19.30u en de eerste dames komen binnen gedruppeld. Welkom geheten door aromatische druppels  van de essentiële oliën van Young Living.

 

 

foto kraampje YL produktenNog geen week voor dit event werd ik door Sofie, teamlid van Young Living, uitgenodigd om deelnemers mondverzorgingsproducten te laten ervaren.

Helemaal relaxed net terug van de vakantie uit Italië heb ik gelijk ingestemd met dit voorstel. Ik grijp deze gelegenheid met beide handen vast om mijn passie voor natuurlijke mondverzorging te mogen delen.

In mijn veronderstelling een mooi kraampje met de natuurlijke tandpasta’s, floss, en mondspoeling te mogen inrichten, ging ik creatief aan de slag.  Ik zou het langs mijn kraampje passerende publiek  producten laten ervaren en erover vertellen.

 

Onverwacht stond ik ineens voor een groep van meer dan 30 belangstellenden. Volledig buiten mijn comfort zone! Mijn improvisatie vermogen werd op de proef gesteld, ik werd voor de leeuwen geworpen. Mijn vecht/vlucht reactie met een stoot adrenaline door mijn lijf kon zelf de olie stress-away niet bedwingen.

De filosofie achter Young Living is eerst doen en daarvan kan leren. Ik heb het ervaren!

Wat fijn om zoveel belangstelling te mogen voelen voor natuurlijke producten. Deze tijd waarin de natuur soms zo ver van ons verwijderd lijkt.  Alsof de natuur ons roept en deze zo krachtig is dat we er wel gehoor aan moeten geven. De essentiële oliën van Young Living dragen de eigenschappen van de volledige planten, bloemen en kruiden in zich. Door de geur en ervaring kunnen we na deze avond alleen maar erkennen dat ons DNA overeenstemming heeft met die van de natuur!

De volle maan schijnt krachtig aan de hemel op het moment dat het event ten einde is. Deze verspreidt nog even de energie om deze interessante, heerlijke, verfrissende, rustgevende en emotionele avond mee af te sluiten.

Dank deelnemers en Young Living team voor deze avond in Abundance!

 

photo Young living

 

 

Door Marjon.

 

One Response to Young Living Life style event

 • Beste Marjon,
  Wat heb je een leuk stuk over donderdagavond op je website geschreven!
  Voelde je je voor de leeuwen geworpen? Ik vond dat je het perfect deed, met mondhygienistische autoriteit! En je publiek was luisterden ademloos met open mond, net zoals in je mondhygiensten stoel!
  Ik hoop dat je binnenkort weer zo’n verhaal houdt. Ik kom!
  Hart. groeten,

  Bas

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.